VIDEO: Objavljen trejler za film Mala sirena

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen trejler za film "Mala sirena"

Produkcijska kuća Kingsway objavila je prvi trejler za film "Mala sirena" koji je baziran na istoimenoj bajci Hansa Kristijana Andersena.

Priča prati devojku (Loreto Peralta), koja je otkrila lepu ženu za koju veruje da je prava Mala sirena. Njen stariji brat Kem (glumi ga Vilijam Mozli) je reporter i putuje sa sestrom u mali grad u Misisipiju kako bi intervjuisao potencijalnu sirenu koju glumi Popi Drajton.

U trejleru se pojavljuje Širli Meklejn kao misteriozna žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja priča priču o Maloj sireni.

Priča se razlikuje od Diznijevogcrtanog filma, pa se u ulozi zlikovca pojavljuje muškarac a ne Ursula. Takođe, veći deo priče se odvija na kopnu.

"Mala sirena" premijerno bi trebalo da bude prikazana do kraja ove godine.

<br />

Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Objavljen prvi trejler za film "Mala sirena"

Izvor: B92, 10.Mar.2017

Produkcijska kuća Kingsvej objavila je prvi trejler za film "Mala sirena" koji zasnovan na istoimenoj bajci autora Hansa Kristijana Andersena...Priča prati mladu devojku (tumači je Loreto Peralta), koja otkriva lepu ženu za koju veruje da je prava Mala sirena...Njen stariji brat Kam (glumi ga Vilijam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.