VIDEO: Nišlije pecaju u rupi na kolovozu

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nišlije pecaju u rupi na kolovozu

U Ulici Patrisa Lumumbe u Nišu jedna veća udarna rupa stoji, kako kažu meštani, više od godinu dana.

Kako prenose "Južne vesti", grupa građana poznata po brojnim akcijama koje su privukle pažnju Nišlija odlučila je da u rupi peca ribu, kako bi skrenuli pažnju nadležnih na ovaj komunalni problem.

Rupa u niškom naselju Duvanište, kako kažu, dovoljno je velika da u nju može da se smesti lavor i improvizuje jedan dan za ribolov.

"To je baš kvalitetna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rupa u Ulici Patrisa Lumumbe. Moja rupa miljenica. Ona stvarno stoji tamo možda i celih godinu dana", kaže jedan od organizatora pecanja.

Kada su nedavno slavili rođendan drugoj udarnoj rupi, u jednoj od susednih ulica, ona je ubrzo nakon toga asfaltirana, pa se ovi aktivisti nadaju da će i sada biti tako.

"Mene raduje ova brzina asfaltiranja nakon akcija, pa se najiskrenije nadamo da će posle akcije pecanja i ova lokacija da bude rešena", priča jedan aktivista.



Autor: Južne vesti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.