Nišlije ponovo u akciji, pecaju ribu u rupi na putu VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije ponovo u akciji, pecaju ribu u rupi na putu VIDEO

U Ulici Patrisa Lumumbe u Nišu jedna veća udarna rupa stoji, kako kažu meštani, više od godinu dana.

Grupa građana poznata po brojnim akcijama koje su privukle pažnju Nišlija odlučila je da u rupi peca ribu, kako bi skrenuli pažnju nadležnih na ovaj komunalni problem, prenose "Južne vesti".

Rupa u niškom naselju Duvanište, kako kažu, dovoljno je velika da u nju može da se smesti lavor i improvizuje jedan dan za ribolov.

"To je baš kvalitetna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rupa u Ulici Patrisa Lumumbe. Moja rupa miljenica. Ona stvarno stoji tamo možda i celih godinu dana", kaže jedan od organizatora "pecanja".

Kada su nedavno slavili rođendaj drugoj udarnoj rupi, u jednoj od susednih ulica, ona je ubrzo nakon toga asfaltirana, pa se ovi aktivisti nadaju da će i sada tako biti.

"Mene raduje ova brzina asfaltiranja nakon akcija, pa se najiskrenije nadamo da će posle akcije pecanja i ova lokacija da bude rešena", pričaju organizatori.

Pročitajte još:

Nišlije slavile "rođendan" rupe, ubrzo asfaltirana VIDEO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Nišlije pecaju u rupi na kolovozu

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2017

U Ulici Patrisa Lumumbe u Nišu jedna veća udarna rupa stoji, kako kažu meštani, više od godinu dana...Kako prenose "Južne vesti", grupa građana poznata po brojnim akcijama koje su privukle pažnju Nišlija odlučila je da u rupi peca ribu, kako bi skrenuli pažnju nadležnih na ovaj komunalni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.