Izvor: Radio 021, 26.Okt.2020, 12:10

U Splitu preminula maturantkinja zaražena koronom

Maturantkinja Ekonomsko-upravne škole, koja je bila pozitivna na virus korona, a bila je astmatičar, preminula je tokom vikenda u Splitu, piše Dalmatinski portal.

Prema pisanju portala, ona je u petak bila na nastavi. Testiranje na koronavirus je sprovedeno u školi, a njen rezultat je bio pozitivan.

Navodi se da je u subotu prestala da diše, da je reanimirana i intubirana, ali da je preminula. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Neimenovani sagovornik portala je rekao da je smrt nastupila kao posledica hipoksije.

Svi učenici iz razreda u koji je išla devojka od danas su u izolaciji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sestra preminule maturantkinje: Bila je pozitivna, ali nije umrla od korone

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

Čitav region potresla je vijest o smrti sedamnaestogodišnje učenice iz Splita koja je tragično preminula u nedjelju u bolnici usljed zastoja srca i disanja. Djevojka je u petak bila u školi, a onda joj se tokom vikenda slošilo. Ispostavilo se da je bila pozitivna na virus korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.