Tompson dobio prekršajnu prijavu zbog Za dom spremni!

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tompson dobio prekršajnu prijavu zbog "Za dom spremni!"

Po završetku koncerta Marka Perkovića Tompsona u Kninu policija je tom pevaču uručila prekršajnu prijavu, jer je uzvikivao "Za dom spremni!", ali je on odbio da je potpiše.

- Dana 5.8.2016. godine, u 23:45 u Kninu, na stadionu FK "Dinara", prilikom održavanja koncerta povodom proslave Dana pobede i domovinske zahvalnosti, isti je glasno pevao "Za dom spremni!", čime je počinio prekršaj iz člana 5. Zakona o prekršajima protiv DRH-a - piše u prijavi.

Informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << o prijavi objavljena je na internet stranici namenjenoj Tompsonovim obožavaocima.

- Odmah po silasku sa bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do bekstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona u nameri da ga privede na stranu. Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstejdža da bi Tompsonu uručili obaveštenje o prekršaju, jer je glasno pevao "Za dom spremni" - stoji u informaciji koji je preneo portal index.hr.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FEJSBUK REAGOVAO NA TOMPSONOVO USTAŠTVO: Blokirana mu stranica zbog stihova Za dom spremni u Kninu

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Upravo je na toj stranici objavljena informacija o prijavi kao i fotografija same prijave..Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija na putu do bakstejdža presrela je Tompsona u nameri da ga privede na stranu..Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.