SVM na poziciji 5 na izborima za Novi Sad

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2016, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVM na poziciji 5 na izborima za Novi Sad

Savez vojvođanskih Mađara predao je večeras oko 20 sati Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za izbore odbornika u Skupštini grada Novog Sada.

Lista koju predvodi Ištvan Pastor nosi naziv "Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István - Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor" i biće peti na biračkom listiću, nakon što GIK potvrdi validnost.

GIK je do sada potvrdio i listu koalicija oko SNS koja je prva na listi, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << LSV koja je pod rednim brojem 2, koaliciju SPS-JS koja će biti treća i SRS koja će zauzeti broj 4 na biračkom listiću.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Demokrate na poziciji 6 na izborima za Novi Sad

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2016

Demokratska stranka predala je večeras oko 22 sata Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za izbore odbornika u Skupštini grada Novog Sada...Oni će na lokalnim izborima biti na poziciji 6...GIK je do sada potvrdio i listu koalicija oko SNS koja je prva na listi, zatim LSV koja je pod rednim brojem...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.