Izvor: 021info.rs, 03.Maj.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija vrelovoda u Ulici Milenka Grčića

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana danas počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda od raskrsnice ulica Milenka Grčića i Banatske, do kućnog broja 16 u Banatskoj ulici.  Zbog tih radova, kako kažu u ovom preduzeću, određuje se privremena izmena režima blokovskog saobraćaja u Ulici Milenka Grčića koja će trajati do 10. juna.       

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Obnova vrelovoda u ulici Jovana Hranilovića, Milenka Grčića i Banatskoj ulici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2019

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji 70 metara trase vrelovoda u ulici Jovana Hranilovića. Najavljen je početak radova i u ulici Milenka Grčića i Banatskoj ulici, gde će se obnoviti 330 metara trase vrelovoda. Zbog radova u pomenutim blokovima, biće izmenjen režim saobraćaja do 10-og juna...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.