Obnova vrelovoda u ulici Jovana Hranilovića, Milenka Grčića i Banatskoj ulici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova vrelovoda u ulici Jovana Hranilovića, Milenka Grčića i Banatskoj ulici

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji 70 metara trase vrelovoda u ulici Jovana Hranilovića. Najavljen je početak radova i u ulici Milenka Grčića i Banatskoj ulici, gde će se obnoviti 330 metara trase vrelovoda. Zbog radova u pomenutim blokovima, biće izmenjen režim saobraćaja do 10-og juna.

U ulici Jovana Hranilovića, radovi će trajati do 7-og juna, do kada i traje izmena režima saobraćaja, a on je zabranjen u delu te ulice od broja 32 do broja 36. U pitanju je nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prošlogodišnjih radova.

"Dakle, prošle godine smo počeli tamo da radimo medjutim, bližila nam se grejna sezona i kako ne bismo ugrozili dobar početak grejne sezone za naše sugradjane tog dela grada nastavak radova, odnosno završetak smo ostavili za ovu godinu i evo upravo sada to završavamo", kaže Ivana Stanimirović potparolka JKP "Novosadska toplana".

Sa završetkom tih radova biće to 150 metara rekonstruisanog vrelovoda u toj ulici. Kako je građevinska sezona tek počela, a predviđeno je da traje čitavog leta, u najavi su radovi na vrelovodu i u centru grada, o čemu će građani biti na vreme obavešteni, ističu iz Novosadske toplane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.