Putnika u avionu ubola škorpija

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnika u avionu ubola škorpija

Još jedan incident na letu kompanije United airlines - Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija.

Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, kaže da mu je za vreme ručka na glavu pala škorpija:

"Dok sam ručao, nešto mi je upalo u kosu. Uhvatio sam je i držao za rep dok me nije drugi putnik upozorio da je to škorpija koja može da bude opasna. Ispustio sam je na tanjir i pokušao da je uzmem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ponovo i tada me je ubola. Uglavnom je zahvatila nokat", objasnio je Bel za BBC.

Prema njegovim rečima, škorpiju je bacio na pod, poklopio čašom, a kasnije je stjuardesa bacila u wc šolju. Kada je avion sletio u Kalgari, Bel je prebačen u bolnicu, a kasnije otpušten nakon što je utvrđeno da nema nikakvih zdravstvenih tegoba.

Bel je naveo da ne planira da pokreće bilo kakvu tužbu, a United airlines je njemu i njegovoj supruzi ponudio naknadu kao kompenzaciju. Neprijatnost koju je Bel doživio dogodila se istog dana kada je na drugom letu ovog prevoznika izbio incident u kom su tri policajca nasilno izvukla jednog putnika iz drugog aviona.

Autor: RTS
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.