Preminula Nišlijka koju je suprug zlostavljao

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Nišlijka koju je suprug zlostavljao

Nišlijka S.I. (42) koja je početkom godine bila hospitalizovana zbog povreda koje joj je zadao suprug D.I (47) preminula je, ali za sada nije poznat tačan uzrok smrti.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kazali su da je dat nalog za obdukciju i eventualno veštačenje koje će utvrditi uzrok smrti.

"U Osnovnom sudu održan je pretres po optužnom predlogu protiv D.I. koje je Osnovno javno tužilaštvo podnelo zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Optužni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << predlog podnet je zbog događaja sa početka godine", izjavila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Olivera Mijalković.

Prema nezvaničnim informacijama S.I. je duže vreme bila izložena porodičnom nasilju, ali je to otkriveno tek kada je 6. januara ove godine primljena na bolničko lečenje u niški Klinički centar. U Policijskoj upravi u Nišu tada je rečeno da su zaposleni u Kliničkom centru prijavili nasilnika, a da je, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, D.I. uhapšen.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.