Izvor: Blic, 28.Feb.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U NIŠU Preminula žena koju je suprug zlostavljao

Nišlijka S. I. (42), koja je u januaru bila žrtva porodičnog nasilja, preminula je u utorak u Kliničkom centru u Nišu, ali za sada nije poznato da li je uzrok smrti u vezi sa nasiljem kojem je, kako se sumnja, bila izložena.

U Osnovnom javnom tužilaštvu "Blicu" je potvrđeno da je dat nalog da se obavi obdukcija tela S. I. radi utvrđivanja uzroka smrti.

- Dežurni zamenik osnovnog javnog tužioca juče je obavešten da je S. I. preminula u Kliničkom centru u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nišu. U zavisnosti od nalaza obdukcije kojom će biti utvrđeni uzrok smrti, zavisiće i dalje postupanje tužilaštva - rekla je za "Blic" portparol Osnovnog javnog tužilaštva Olivera Mijalković.

Nišlijka S. I. je primljena na bolničko lečenje u Klinički centar u Nišu 6. januara kada se i posumnjalo da je u pitanju porodično nasilje.

Nakon što su lekari po službenoj dužnosti prijavili slučaj, obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Protiv Nišlije D. I., supruga S. I., podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. U međuvremenu, tužilaštvo je protiv D. I. podiglo i optužni predlog, a u utorak trebalo je da se održi ročište u Osnovnom sudu u Nišu po tom predmetu.

Kako "Blic" saznaje, S. I. je od 6. januara bila na bolničkom lečenju, ali će tek nakon obdukcije moći da se utvrdi da li je njena smrt u nekoj vezi sa posledicama nasilja kojem je bila izložena, ili je u pitanju drugi razlog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.