Požar u Mičurinovoj – nema povređenih

Izvor: Novine novosadske, 25.Jun.2012, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Mičurinovoj – nema povređenih

Jutros oko dva sata posle ponoći, došlo je do požara u zgradi u Mičurinovoj ulici, preko puta Master centra Novosadskog sajma.
Čitateljka Novina novosadskih Jovanka Gajić, koja živi u zgradi pored, poslala nam je fotografije koje je uslikala sa svoje terase >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << u trenutku kada su vatrogasci sa troje vozila došli na intervenciju. Moram priznati da smo se poplašili, maltene cela zgrada se digla na noge, a veliki broj ljudi je izašao napolje. Shvatila sam da ne gori kod nas, ali je svejedno u stanu bilo dima, pa nisam mogla da zaspem do 6 ujutru. Srećom, nije dugo trajalo, pa verujem da je u pitanju neki manji požar – ispričala nam je Gajićeva.

U Novosadskoj vatrogasnoj brigadi su nam potvrdili da je reč o manjem požaru. – Vatra je izbila u podrumu zgrade, jer se zapalila gomila smeća. Ceo ulaz je bio zadimljen, kao i zgrada, ali smo brzo intervenisali i nije bilo veće materijalne štete – kažu za Novine novosadske u Vatrogasnoj brigadi, dodajući da nije bilo ni povređenih osoba.

redakcija@novinenovosadske.rs

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.