Izvor: NaDlanu.com, 20.Avg.2009, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka u skladu sa zakonom

NOVI SAD, 19. avgusta 2009. (Beta) - Okružni sud u Novom Sadu saopštio je u sredu da je odluku o ukidanju presude vođi nacističkog Nacionalnog stroja Goranu Davidoviću po tužbi novinara Dinka Gruhonjića doneo u skladu sa zakonom. Sud je ukinuo presudu i naložio novo suđenje posle žalbe Davidovića da deo sudske dokumentacije nije pisan ćiriličnim pismom, a i tužba je napisana na latinici. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Firer nije kriv jer ne zna da čita latinicu

Izvor: 24sata, 18.Avg.2009, 14:20

Kako se navodi u odluci suda u koji je agencija Beta imala uvid, sud je ukinuo presudu i naložio novo suđenje nakon žalbe Davidovića da deo sudske dokumentacije nije pisan ćiriličnim pismom, a i tužba je napisana na latinici.

Nastavak na 24sata...

Sud: Odluka o Fireru zakonita

Izvor: Mondo, 19.Avg.2009, 14:55

Okružni sud u Novom Sadu saopštio je danas da je odluku o ukidanju presude vođi nacističkog Nacionalnog stroja Goranu Davidoviću po tužbi novinara Dinka Gruhonjića doneo u skladu sa zakonom.

Nastavak na Mondo...

Okružni sud: Ukidanje presude Davidoviću po zakonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2009

NOVI SAD - Okružni sud u Novom Sadu saopštio je danas da je odluku o ukidanju presude vođi nacističkog Nacionalnog stroja Goranu Davidoviću po tužbi novinara Dinka Gruhonjića doneo u skladu sa zakonom...Sud je ukinuo presudu i naložio novo suđenje posle žalbe Davidovića da deo sudske dokumentacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.