Izvor: Radio 021, 09.Dec.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Superligi

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Radnički rezultatom 3:1 u setovima, čime su nastavili niz odličnih partija u domaćem šampionatu.

Bez velikih problema odbojkaši novosadskog kluba su na domaćem terenu uspeli da savladaju goste iz Kragujevca. Ušli su "crveno-beli" u meč sa nešto izmenjenim sastavom, što nije uticalo na dobar start.

Do osetnije prednosti su došli pri rezultatu 8:5, te su tu razliku čuvali do kraja prvog seta, koji su dobili sa 25:22. U narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << setu Kragujevčani su pokazali da mogu da pariraju Novosađani, u jednom delu seta su vodili, ali su domaćini uspeli da preokrenu rezultat i da osvajajući set sa 25:20, povedu sa 2:0.

Tokom trećeg seta Duško Nikolić je dao šansu pojedinim igračima, što je uticalo na promenu ritma u igri Vojvodine, a tu priliku gosti ne ispuštaju iz ruku i dobijaju treći set sa 25:22.

Ipak, Vojvodina pokazuje u četvrtom setu zbog čega je šampion Srbije, te meč rutinski privodi kraju osvajajući seg sa 25:20.

U redovim Vojvodine najviše su se istakli Kujundžić sa 19, Vučićević sa 12 i Mehić sa 10 poena.

Vojvodina se nalazi na prvom mestu Superlige, sa 10 pobeda i jednim porazom.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.