Izvor: Radio 021, 10.Dec.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine protiv Zvezde u polufinalu Kupa

Odbojkaši Vojvodine nakon neuspelog pohoda u Evropi, okreću se domaćoj sceni, a novi izazov ih očekuje u utorak, 11. decembra, kada će se u polufinalu Kupa Srbije suočiti sa Crvenom zvezdom.

U pitanju je okršaj ekipa, koje se u domaćem prvenstvu nalaze u samom vrhu tabele, pa publika može da očekuje uzbudljiv duel.

"Svesni smo da je ovo polufinale jače, rival će sigurno biti motivisan, posebnom na svom terenu. No, mi se ozbiljno pripremamo, imamo naša  >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << očekivanja i želje. Oprezni jesmo, ali učinićemo sve da rešimo u svoju korist obe utakmice. Nismo baš odmorni i sveži, ali verujem da ćemo na pravi način ući u ovaj duel", poručuje sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan.

Trener Novosađana Duško Nikolić ukazuje na to da je dobro što se odlučujući meč igra u Novom Sadu, ali da u duel treba ući maksimalno angažovano. "I u Beograd idemo da napravimo što bolji rezultat. Naravno, ambicije ima i Zvezda, zato očekujem jedan zanimljiv meč i lepu odbojkašku predstavu", zaključuje Nikolić.

Utakmica u Beogradu igra se u utorak, sa početkom u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.