Izvor: Radio 021, 29.Apr.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine poveli u finalnoj seriji

Odbojkaši Vojvodine poveli su u finalnoj seriji plej-ofa, pošto su u Novom Sadu savladali Crvenu zvezdu sa 3:1 u setovima.

Posle 112 minuta igre odbojkaši Vojvodine doneli su radost domaćim navijačima i tim se sada nalazi na korak od treće uzastopne titule.

Ponovo su Beograđani bolje otvorili meč, pratila ih je Voša, ali su sigurniji bili gosti, koji uzimaju prvi set sa 25:22. Nakon otrežnjujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << momenta domaćini su zaista mnogo bolje. Proradila je novosadska mašinerija, pa drugi set uzimaju sa 25:18.

Sigurno je Voša nastavila i u trećem setu, koji osvaja sa 25:20. U četvrtom setu je viđena borba dva najjača tima lige. Imala je Zvezda prednost na 23:22, ali su Novosađani uspeli da izjednače i preokrenu rezultat, te da osvajanjem četvrtog seta sa 26:24 privedu meč kraju.

Naredna utakmica finalne serije plej-ofa igra se u sredu, 1. maja. Ukoliko Vojvodina ostvari pobedu u tom meču osvojiće treću uzastopnu titulu prvaka država. Ukoliko bude drugačiji scenario i Zvezda izjednači u finalnoj seriji, odlučujuća utakmica igraće se u subotu, 4. maja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.