Izvor: Radio 021, 24.Jul.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačena optužba za korupciju protiv Berluskonija

Italijanski sudija odbacio je slučaj korupcije protiv bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, u vezi sa udelom koji ima njegova holding kompanija Fininvest u upravljanju imovinom banke Mediolanum.

Sudija je rekao da je istraga ukazala na neke "anomalije", ali da prikupljeni dokazi nisu bili dovoljni da bi se nastavilo sa slučajem, naveli su izvori.

Berluskonijev advokat Nikolo Đedini potvrdio je da je slučaj odbačen, ali nije izneo druge detalje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.