Mali: Laž je da su narodne kuhinje zatvorene

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Laž je da su narodne kuhinje zatvorene

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali demantovao je danas tvrdnje da su narodne kuhinje zatvorene i najavio da će već sutra biti nastavljeno snabdevanje namirnicama na svih 40 punktova.

"To je notorna laž i niko nikada nije ni pomislio niti pomenuo da se ukine ovaj vid socijalne pomoći i tako će biti dok sam ja gradonačelnik", rekao je Mali na vanrednoj konferenciji za medije i dodao da je korisnicima narodnih kuhinja isplaćeno po 5.040 dinara.

On je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je bio šokiran neodgovornim izjavama pojedinaca, koji su se na taj način, kako je kazao, poigrali sudbinama ljudi kojima je pomoć najpotrebnija. Mali je pojasnio da postoje tehnički problemi jer procedura javnih nabavki traje duže nego što je planirano. Tender je sporoveden na vreme i javila su se četiri ponuđača, ali je bilo žalbi o kojima odlučuje republička komisija.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.