Kamila se u Podgorici sastala s Rodnijem iz Mućki

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamila se u Podgorici sastala s Rodnijem iz Mućki

Vojvotkinja od Kornvola susrela se danas u sedištu Unicefa u Podgorici s glumcem Nikolasom Lindherstom, popularnim Rodnijem iz kultne britanske serije "Mućke".

Kamila se u sedištu Unicefa upoznala s novom digitalnom aplikacijom koja pomaže deci da budu bezbedna i zaštićena od seksualnog iskorišćavanja na internetu.

Inicijativu u borbi protiv seksualnog zlostavljanja dece na internetu pokrenula je Vlada Velike Britanije, a aplikaciju je izradio Unicef.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Poznati britanski glumac, globalno popularan po liku Rodnija iz serije "Mućke", prijatelj je ove kampanje.

Crna Gora je deo globalne inicijative za borbu protiv zloupotrebe dece na internetu koju čini 17 zemalja sveta. Vojvotkinja sa suprugom Čarslom bila je danas u zvaničnoj poseti Crnoj Gori, u okviru turnieje.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.