Izvor: Radio 021, 10.Jul.2020, 15:48

Jutka osuđen na tri meseca zatvora

Bivši predsednik Opštine Brus Milutin Jeličić jutka prvostepeno je osuđen na tri meseca zatvora za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad saradnicom Marijom Lukić, presudio je danas sud u Kruševcu.

Sud je izrekao prvostepenu presudu i osudio Jeličića za krivičnoi delo nedozvoljene polne radnje, kaznom zatvora od tri meseca. Rok za žalbu na presudu je osam dana.

Sud nije našao nikakve olašavajuće okolnosti pošto je Jeličić do sada već tri puta osuđivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << krivično uslovnim kaznama.

Sud smatra da za krivično delo polono uznemiravanje tužilac nije pružio dovoljno dokaza. Iako je Marija Lukić veštacima-policajcima davala drugi aparat sa porukama, to nje uzeto u obzir.

Ranije danas, Tužilaštvo je zatražilo jedinstvenu kaznu zatvora od sedam meseci zatvora za dva krivična dela za koja je Jutka bio okrivljen.

U Osnovnom sudu u Kruševcu danas je održano iznošenje završnih reči u slučaju u kojem je Milutin Ječić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić.

Poslednji pretres odigrao se bez Jutke 19. juna budući da policija po nalogu za privođenje od 10. juna, nije pronašla okrivljenog na adresi, a potom je 22. juna, Osnovni sud odbio predlog tužilaštva da okrivljenom odredi pritvor.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.