Izvor: Radio 021, 16.Jan.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Tokom već tradicionalne Fordomanije neki od automobila biće s popustom i do 3.000 evra

Već na početku nove poslovne godine Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila.

Naime, od danas do 16. februara traje tradicionalna prodajna kampanja Fordomanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << . U celoj prodajno-servisnoj mreži ovog brenda u Srbiji biće ponuđena ograničena količina vozila po znatno nižim cenama - i do 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Među modelima koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnje Fordomanije su Fiesta Active SUV, Fiesta, C-MAX, Mondeo, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila. Kao i ranijih godina, dnevnu ponudu vozila potencijalni kupci će moći da prate na sajtu ford.rs, a u Grand Motorsu skreću pažnju i na dodatne popuste koji će važiti samo 48 sati.

To je šansa za najbrže, jer su količine i rokovi za potpisivanje ugovora o kupovini striktno ograničeni. Posebne povoljnjosti tokom prošlogodišnje Fordomanije, odnosno mogućnost kupovine po izuzetnim cenama, iskoristilo je više od 120 novih vlasnika Fordovih vozila širom Srbije.

Grand Motorsov prodajno-servisni centar u Novom Sadu nalazi se na Novom naselju na adresi Bulevar vojvode Stepe 50. Grand Motorsovi centri rade i u Subotici, Beogradu i Nišu, a prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.