FOTO: Novosađani paljenjem sveća odali poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novosađani paljenjem sveća odali poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću

Nekoliko desetina građana Novog Sada paljenjem sveća kod Uspenske crkve odalo je poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću.

Građani su sami organizovali okupljanje preko društvenih mreža, a u pozivima koji su se delili preko fejsbuka i drugih mreža piše da "svetlo bude jače od mraka, sveća za Olivera Ivanovića" i "ipak nas ima više".

Novosađani su odali počast Ivanoviću u dva termina na dve lokacije. Građani su se najpre oko 19 časova okupili ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Uspenske crkve gde su su zapalili sveće.

Sat vremena kasnije, nekoliko desetina građana okupilo se i na Trgu slobode. Osim paljenja sveća, oni su se upisivali i u knjigu žalosti.

U Beogradu, akcija je organizovana ispred Hrama Svetog Save. Najavljeno je da će građani Niša i Leskovca večeras odato poštu Oliveru Ivanoviću paljenjem sveća u Hramu svetog Cara Konstantina i carice Jelene u Nišu i u Hramu svete Trojice u Leskovcu.

Podsetimo, nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.