Eksplozija u Tivtu, pronađena dva tela

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Tivtu, pronađena dva tela

Dva neidentifikovana tela muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", jutros između dva i tri sata, građani su čuli detonaciju sa te lokacije, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

Tivatska policija je blokirala kompletan kompleks Župa, u koji se ne može ući. Očekuje se da naknadno policija saopšti više detalja o ovom događaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Prema nezvaničnim informacijama, do eksplozije je došlo kada su poginuli pokušavali da naprave eksplozivnu napravu.

"Prvi rezultati veštačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom uviđaja koji još traje pronađen je ruksak u kojem je bio pištolj marke 'zastava', kao i maska muške osobe s bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju", tvrdi izvor "Vijesti".

Autor: Vijesti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U TIVTU: Pokušali da naprave eksploziv i digli se u vazduh

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2017

Dva neindetifikovana tela muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat Dva neindetifikovana tela muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.