Brnabić: Do kraja godine akcioni plan za IT sektor

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Do kraja godine akcioni plan za IT sektor

Ministarka za državnu upravu u lokalnu samoupravu Ana Brnabić izjavila je danas da bi vlada do kraja godine trebalo da usvoji akcioni plan za razvoj IT sektora.

"IT sektor je jedan od najvećih potencijala naše zemlje", rekla je Brnabić, koja je na čelu tima Vlade Srbije za razvoj tog sektora.

Ona je u Startit centru za inovacije, na sastanku sa predsatvnicima IT kompanija i inovativnih star-ap firmi, rekla da vlada pokušava da radi zajedno sa IT zajednicom i trudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se da sagleda na koji način može da im pomogne. "Hvala vam na tome što hoćete da radite sa državom", poručila je Brnabić.

Akcionim planom predviđa se ulaganje oko 10 miliona evra u IT sektor.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.