Božija pravda ga je sustigla pre zemaljske

Izvor: Blic, 03.Avg.2010, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Božija pravda ga je sustigla pre zemaljske"

Novi Sad - Božja pravda ga je sustigla pre ove zemaljske. Ipak, žao nam je što nije došlo do suđenja jer je puno stvari ostalo nedorečeno i nerazjašnjeno, rekao je Slobodan Jovanović, otac osmogodišnje Marije koju je Mladen Ogulinac 26. juna u selu Stari Ledinci silovao i brutalno ubio.

Vest da je ubica njihovog deteta juče nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji, Slobodan i Gordana čuli su na dan kada je trebalo da obeleže njen osmi rođendan. Danas su ćerkici dali četrdesetodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomen.

- Uskraćena nam je mogućnost da saznamo šta se zapravo dogodilo i kako je silovatelj znao da su Marija i naš sin tog dana bili sami u kući - kažu oni.

Slobodan navodi da i dan-danas, 40 dana nakon tragedije, povremeno odlazi u kuću gde je Ogulinac živeo sa sestrom Vesnom i u koju je spornog dana namamio devojčicu.

- Nije me stid reći da mi je, kada sam čuo da je umro, laknulo. Pomislio sam da je to i zaslužio. Neko mu je za to što je uradio morao presuditi i, eto, to se i dogodilo - kaže jedan meštanin Ledinaca koji je na dan tragedije učestvovao u potrazi za silovateljem.

Ogulinac je kobnog dana namamio devojčicu u kuću, silovao je, zadavio, a potom bacio u šipražje u neposrednoj blizini kuće, da bi zatim pobegao u obližnju šumu. Telo male Marije nakon višečasovne potrage pronašao je otac, dok je majka i dalje išla po komšiluku u nadi da joj je ćerka živa.

Opširnije pročitajte u izdanju za sredu, 4. avgust 2010.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.