Ubica umro na rođendan svoje žrtve!

Izvor: Press, 02.Avg.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica umro na rođendan svoje žrtve!

Mladen Ogulinac(52), koji je silovao i ubio devojčicu Mariju Jovanović, preminuo juče ujutru u zatvorskoj bolnici u Beogradu. Ogulinac umro na dan kad bi mala Marija napunila osam godina! Mladen Ogulinac (52), koji je silovao i ubio devojčicu Mariju Jovanović, preminuo je juče ujutru u snu u zatvorskoj bolnici! Monstrum iz Starih Ledinaca umro je na dan kada bi njegova žrtva, mala Marija, trebalo da proslavi svoj osmi rođendan! Kako saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ogulinac je najverovatnije preminuo od srčanog udara.Mladen Ogulinac, koji je 26. juna seksualno zlostavljao, pa zadavio Mariju Jovanović, nalazio se u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu na psihijatrijskom ispitivanju.
Srčani udar uzrok smrti?
- Ogulinac je preminuo u snu. Njegovi cimeri u sobi pozvali su čuvare i rekli da ne daje znake života. Zatvorski lekar je konstatovao da je Mladen preminuo u 5.20 časova - kaže za Press izvor iz zatvorske uprave, i dodaje:
- Mladen je posle hapšenja, krajem juna, prebačen iz novosadskog zatvora u Specijalnu bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu. On je ovde doveden na psihijatrijsko veštačenje. Ogulinac nije imao zdravstvenih problema, niti se žalio da ima neke tegobe. Njegovo telo preneto je na obdukciju, a pretpostavlja se da je preminuo od srčanog udara.
Vest o smrti Mladena Ogulinca u porodici ubijene Marije Jovanović u Starim Ledincima kod Novog Sada primljena je sa razočaranjem, jer monstrum nije dočekao početak suđenja. Da ironija bude veća, Ogulinac je preminuo na dan kada je mala Marija trebalo da proslavi svoj osmi rođendan!
Marijin otac Slobodan, majka Gordana i četvorogodišnji brat Ognjen juče su se vratili sa groblja, kada su od novinara Press saznali da je Ogulinac preminuo!
- Eto, naša Marija juče je trebalo da napuni osam godina. Rođena je na Svetog Iliju. Bili smo na njenom grobu, zapalili smo sveću. Njen brat Ognjen zna da je Marija umrla i da je „seka sada sa anđelima". Svake noći pred spavanje on izađe napolje, prekrsti se i poljubi zvezde. Umesto da slavimo, da nam je puna kuća, mi tugujemo. Taj zlikovac nas je zavio u crno do kraja života - priča očajna majka Gordana, koja je zaplakala kada je čula da je Ogulinac umro.
Izbegao zasluženu kaznu
Marijin otac Slobodan razočaran je što monstrum nije dočekao suđenje i kaznu.
- Žao mi je što je zlotvor umro pre suđenja i izricanja kazne. To je žal za zemaljskom pravdom. Ali, ispostavilo se da ga je stigla božja ruka! Nadam se da gori u paklu, gde mu je i mesto - kaže Slobodan.
On je administrator strane na Fejsbuku - „Smrtna kazna za Mladena Ogulinca", kojoj se pridružilo više od 80.000 članova. Od juče je ova akcija postala suvišna, ali otac ubijene devojčice ne odustaje od inicijative da se u Srbiji usvoji zakon o registratoru pedofila.
- Naša Marija je žrtva ljudske bolesti i izopačenosti. Ali, da bismo sprečili da se ovakvo nešto desi drugoj deci, pokrenuli smo inicijativu za registraciju svih pedofila i silovatelja. To je naša borba za „Marijin zakon" - kaže Slobodan.
Kada su saznali da je monstrum umro u zatvoru, meštani Starih Ledinaca na sastanku ispred mesne zajednice jednoglasno su odlučili da ni po koju cenu ne dopuste da se Mladen Ogulinac sahrani u njihovom selu!
Neće biti sahranjen u selu
- Monstrum ni po koju cenu ne sme biti sahranjen u Ledincima - poručili su meštani.
Istovremeno, žitelji Starih Ledinaca pokrenuli su inicijativu da se sruši kuća u kojoj je Ogulinac silovao i ubio Mariju Jovanović. Na tom mestu žele da podignu krst, kao simbol stradanja nevinih, a kada obezbede veća sredstva, da izgrade i kapelu. Mladenova sestra Vesna od njegovog hapšenja nije dolazila u selo iz straha od osvete.    

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica umro na rođendan svoje žrtve!

Izvor: S media, 03.Avg.2010, 00:18

Mladen Ogulinac(52), koji je silovao i ubio devojčicu Mariju Jovanović, preminuo juče ujutru u zatvorskoj bolnici u Beogradu. Ogulinac umro na dan kad bi mala Marija napunila osam godina!..Mladen Ogulinac (52), koji je silovao i ubio devojčicu Mariju Jovanović, preminuo je juče ujutru u snu u zatvorskoj...

Nastavak na S media...

Ubica devojčice pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2010

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca, koji je 26. juna silovao, a potom i zadavio osmogodišnju Mariju Jovanović, pronađen je juče mrtav u zatvorskoj ćeliji u Centralnom zatvoru u Beogradu...Ogulinac je, prema prvim podacima, preminuo od infarkta, a njegovo telo je prebačena na Institut za sudsku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Umro osumnjičeni za silovanje i ubistvo devojčice

Izvor: Politika, 03.Avg.2010

Mladen Ogulinac iz Starih Ledinaca, osumnjičen da je silovao, a potom brutalno ubio osmogodišnju devojčicu, pronađen je juče ujutru mrtav u krevetu u specijalnoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu. Njega su, kako nam je rečeno u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, pronašli...

Nastavak na Politika...

"Božija pravda ga je sustigla pre zemaljske"

Izvor: Blic, 03.Avg.2010

Novi Sad - Božja pravda ga je sustigla pre ove zemaljske. Ipak, žao nam je što nije došlo do suđenja jer je puno stvari ostalo nedorečeno i nerazjašnjeno, rekao je Slobodan Jovanović, otac osmogodišnje Marije koju je Mladen Ogulinac 26. juna u selu Stari Ledinci silovao i brutalno ubio...Vest...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.