Besplatni pregledi danas u Kliničkom centru i Domu zdravlja

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni pregledi danas u Kliničkom centru i Domu zdravlja

Akcija besplatnih preventivnih pregleda u Kliničkom centru Vojvodine i u Domu zdravlja "Novi Sad" nastavlja se danas.

Pregledi na Poliklinici KCV obavljaće se od 8 do 16 časova, a podrazumevaju utvrđivanje tumor markera prostate i jajnika, kontrolu šećera u krvi i oftamološke preglede.

Uzimanje uzoraka krvi obaviće se u laboratoriji na prvom spratu Poliklinike, dok su očni pregledi u oftamološkoj ambulanti.

U Domu zdravlja obavljaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se kardiološki pregledi, takođe od 8 do 16 časova. Svi zainteresovani građani moći će da urade kardiološki pregled sa EKG monitoringom i izmere krvni pritisak u ambulanti na Limanu IV, na III spratu.

Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, te je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje, kažu u Domu zdravlja.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Beplatni preventivni pregledi danas u Kliničkom centru Srbije

Izvor: Beta, 25.Feb.2018

Ministarstvo zdravlja organizuje danas od 8.00 do 16 časova u Kliničkom centru Srbije besplatne oftаlmološke i kаrdiološke preglede, a gradjani će bez zdravstvene knjižice moći da urade i tumor mаrkere i dijetetske analize.Otamološki pregledi obavljaće se u ambulantama KCS, a u Poliklinici...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.