Izvor: Radio 021, 27.Jul.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banda nestala sa 700 kilograma zlata

Brazilske vlasti saopštile su da nisu uspele da pronađu gotovo 720 kilograma zlata, kao ni bandu koja ga je ukrala sa glavnog aerodroma u Sao Paulu.

Policija je saopštila da je ta grupa od najmanje 10 ljudi prvo otela direktora aerodroma za teretni saobraćaj i njegovu porodicu i držala ih kao taoce da bi njega primorala da sarađuje.

Oni su u petak došli na aerodrom u kombiju ofarbanom kao policijsko vozilo i pobegli u roku od nekoliko minuta sa zlatom vrednim više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 30 miliona dolara.

Policija je dodala da pokušavaju da utvrde da li se radi o istoj grupi koja je opljačkala pet miliona dolara sa drugog aerodroma u Sao Paulu prošle godine.

Kompanija koja upravlja aerodromom "GRU Erport" navela je da je zlato trebalo da bude prevezeno u Toronto i Njujork.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.