Tata Novak napada Hrvatsku

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Novak napada Hrvatsku

Srbija u najjačem sastavu protiv suseda

Prvi teniser sveta Novak Đoković braniće boje Srbije u Dejvis kupu protiv Hrvatske, objavljeno je danas na njegovom zvaničnom sajtu.

Đoković će sezonu početi učešćem na egzibicionom takmičenju u Abu Dabiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 1. do 3. januara, na kojem će igrati i Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka i Endi Marej.

On je pobeđivao na sva tri prethodna turnira u Abu Dabiju, a poslednji put je u finalu ove godine bio bolji od Davida Ferera - 7:5, 6:2.

Posle neverovatne forme koju je pokazao na završnom turniru u Londonu nema sumnje da će svojim umećem biti velika prednost u komšijskom derbiju koji nas očekuje na proleće.

U prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa Srbija dočekuje Hrvatsku od 6. do 8. marta. Ima najava da će se ovaj meč igrati u Kraljevu, ali prvo moraju da se utvrdi da li postoje uslovi, da se ovaj meč održi u novoj kraljevačkoj hali sportova.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokovićev plan za početak naredne godine: Startuje u Abu Dabiju, igra i protiv Hrvata

Izvor: Sportal.rs, 19.Nov.2014

Novak Đoković je odbranom trofeja na Završnom mastersu u Londonu okončao sezonu, i u narednu će da uđe kao prvoplasirani na ATP listi. Srpskom teniseru sada predstoji kraći odmor, a zatim i pripreme za 2015. godinu. Đoković je na zvaničnoj internet stranici objavio i raspored za prva tri meseca...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.