Šetnja za osmeh sa Novakom Đokovićem

Izvor: RTS, 10.Maj.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šetnja za osmeh" sa Novakom Đokovićem

Fondacija "Novak Đoković", u saradnji sa Internacionalnom školom "Prima", organizovala je humantarnu akciju pod nazivom "Šetnja za osmeh". Novac sakupljen prodajom majica namenjen je obnavljanju školskog nameštaja u Osnovnoj školi "Radoje Domanović" u Paraćinu.

U "Šetnji za osmeh" učestvovao je i drugi reket sveta Novak Đoković. Presecanjem vrpce označen je početak "Šetnje za osmeh", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a da šetaju - mogli su samo oni koji su kupili majicu. Prikupljenim novcem obezbediće se bolji uslovi osnovcima u Paraćinu.

Direktorka OŠ "Radoje Domanović" iz Paraćina Jelica Aleksić rekla je da je ovo možda mali korak za organizatore ali da je za decu škole i za Srbiju ogroman.

U Šetnji sa osmehom su učestovavali i najmlađi.

"Ja šetam ovde da podržim fondaciju Novaka Đokovića, u organizaciji škole koju pohađam ovde u Beogradu", kaže Amarači Kalu iz Nigerije.

Direktorka Internacionalne škole "Prima" Brižit Makintoš rekla je da imaju najveću podršku Ambasade Velike Britanije ali i Ambasada drugih država, tako da se mogu videti deca iz različitih naroda u školi, na šta su, kako je dodala, veoma ponosni.

Ovo je još jedna u nizu akcija Fondacije. Da bi bolje uslove odrastanja imalo što više dece, Fondacija učestvuje i u renoviranju četiri vrtića, u sklopu projekta "Školica života".

Direktorka Fondacije "Novak Đoković" Jelena Ristić rekla je da je bitno da učestvuje lokalne zajednica i da je bitno da se svi zajedno uključimo da školica traje i kada prestanu da je finansiraju.

"Školicu života" deca pohađaju besplatno i roditelji dolaze i učestvuju u zjedničkim aktinvostima, to je jedan divan projekat koji treba da traje", navala je Jelena Ristić.

Manifestaciju "Šetnja za osmeh" podržala je i porodica Novaka Đokovića. Posle šetnje usledio je program sa različitim sprotskim aktivnostima i nastupima najmlađih učesnika.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PROŠETAJ ZA OSMEH: Novak Đoković školi donirao 600.000 dinara

Izvor: Kurir, 11.Maj.2014, 08:18

Posetioci su umesto ulaznice kupovali majice, a novac je namenjen obnovi nameštaja u paraćinskoj osnovnoj školi..BEOGRAD - Velika pomoć...Fondacija „Novak Đoković“, u saradnji sa „Prima internešenel skul“ iz Beograda, organizovala je juče humanitarnu manifestaciju pod nazivom „Prošetaj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.