Nole i Jelena pomogli obnovi škole Radoje Domanović iz Paraćina

Izvor: Blic, 10.Maj.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole i Jelena pomogli obnovi škole "Radoje Domanović" iz Paraćina

Fondacija "Novak Đoković", u saradnji sa "Prima Internacional School ", organizovala je danas humanitarnu manifestaciju "Prošetaj za osmeh", u cilju prikupljanja novca za obnovu Osnovne škole "Radoje Domanović".

Najbolji srpski teniser je sa verenicom Jelenom Ristić, u društvu brata i oca podržao današnju manifestaciju i izmamio osmehe na lica svim prisutnima.

Posetioci su umesto ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kupovali majice vrednosti 500 dinara čime je obezbeđen novac za obnavljanje školskog nameštaja za Osnovnu školu "Radoje Domanović" iz Paraćina. Ukupno je sakupljeno oko 600.000 dinara, od čega 175.000 od prodatih majica, dok je od prijatelja i donacija prikupljeno još oko 400.000 dinara do sada. Ipak, skupljanje novca i daje traje, pa će konačan ishod ove akcije biti poznat do kraja sledeće nedelje.

Nole i Jelena presekli traku čime je počeka šetnja

- Izuzetno sam srećna što su se Beograđani ponovo okupili i pokazali svoju humanost. Novac koji smo danas sakupili uložićemo u školu gde deca nemaju gde da sede, niti elementarne uslove za pohadjanje nastave. Samo ako se svi zajedno udružimo možemo da obezbedimo uslove koje će biti podsticajni za sve buduće generacije, jer jedino tako možemo očekivati njihov uspeh. Ima puno škola u kojima deca nemaju stolice, stolove, table, u kojima su prazne školse bibiloteke i mi ćemo, pored toga što otvaramo Školice života i gradimo vrtiće nastaviti da unapređujemo uslove u školama. Pomoć je dobrodošla i hvala vam na njoj danas, a posebno hvala Prima International School koja je prepoznala ono što radimo i izabrala nas za partnere ove divne akcije. Bilo bi sjajno kada bi sve škole u Srbiji izgledale kao škola naših domaćina, ali hajmo korak po korak da sve za početak budu uslovne za održavanje nastave”, izjavila je Jelena Ristić, izvršna direktorka Novak Đoković Fondacije.

Novakov kolega Viktor Troicki, podržao je današnju akciju. S osmehom na licu i pun entuzijazma uživao je u šetnji. Mnogobrojna deca jedva su čekala da se fotografišu sa Novakom i Viktorom, kao i da od njih uzmu autograme. Njima to ni najmanje nije teško palo, pa su svakome izašli u susret.

Dečica su mahala Jeleni i Noletu, a oni im s osmehom odgovarali

Direktorka škole "Radoje Domanović", Jelica Aleksić, nije krila oduševljenje što se veliki broj ljudi odazvao pozivu da pomogne obnovu nameštaja u ovoj obrazovnoj ustanovi u Paraćinu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Prošetaj za osmeh”: Ovako su Nole i Jelena ulepšali osnovcima dan

Izvor: Svet, 10.Maj.2014

Fondacija “Novak Đoković“, u saradnji sa “Prima Internacional School “, organizovala je danas humanitarnu manifestaciju “Prošetaj za osmeh”, u cilju prikupljanja novca za obnovu Osnovne škole “Radoje Domanović”. Najbolji srpski teniser je sa verenicom Jelenom Ristić, u društvu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.