Novak protiv Basilašvilija za polufinale Dohe

Izvor: RTS, 03.Jan.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Basilašvilija za polufinale Dohe

Prvi teniser sveta Novak Đoković igra oko 15 časova u četvrtfinalu turnira u Dohi protiv Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije. Kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Njihov duel je drugi po rasporedu na Centralnom terenu, na kome program počinje u 13.30 mečom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između Stena Vavrinke i Roberta Bautista Aguta.

Gruzijski teniser je 21. na ATP listi, a Đoković je slavio u njihovom jedinom dosadašnjem duelu u Rimu 2018. godine kada je bilo 6:4, 6:2.
Novak će danas, posle četvrtfinalnog duela u singlu, nastupiti i u dublu sa bratom Markom protiv Belgijanca Davida Gofana i Francuza Pjer-Ig Erbera u borbi za finale.
Osim Đokovića, plasman u polufinale, tražiće i Dušan Lajović koji se sastaje sa sa Italijanom Markom Čekinatom u poslednjem meču dana na Centralnom terenu.
Turnir u Dohi igra se za nagradni fond 1.313.215 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković novim preokretom do polufinala

Izvor: RTS, 03.Jan.2019

Đoković – Basilašvili 2:1 (4:6, 6:3, 6:4). Novak Đoković je u polufinalu turnira u Dohi. Posle velike borbe i preokreta uspeo je da savlada Gruzina Nikoloza Basilašvilija. Protivnik u polufinalu je Španac Roberto Bautista Agut. ...

Nastavak na RTS...

Đoković se ponovo mučio i tek posle preokreta pobedio Basilašvilija

Izvor: B92, 03.Jan.2019

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, plasirao se u polufinale turnira u Dohi, pošto je posle tri seta (4:6, 6:3, 6:4) pobedio Nikoloza Basilašvilija.

Nastavak na B92...

Đoković novim preokretom do polufinala u Dohi

Izvor: VOA, 03.Jan.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Katar Ekson Mobil opena u Dohi, koji se igra za nagradni fond od nešto više od milion i 300 hiljada dolara. Kao i u prethodnom meču protiv Mađara Fusoviča, prvi reket sveta je u duelu sa Gruzijcem Nikolosom Bazilašvilijem izgubio...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.