Novak pobedio Congu na startu Londona

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2012, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak pobedio Congu na startu Londona

Od danas ponovo vodeći teniser na svetskoj rang listi Novak Đoković pobedom je počeo učešće na završnom Masters turniru sezone koji se igra u Londonu, pošto je sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3 bio bolji od Francuza Žo-Vilfreda Conge.

Sigurna igra prvog tenisera sveta Novaka Đokovića

 

Prvi set rešen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je posle taj-brejka koji je Đoković dobio sa 7:4. On je brzo poveo sa 2:0 u poenima i potom održavao prednost.

 

Tokom seta Conga je u tri gema imao brejk šanse, a Đoković nijednu, ali je u taj-brejku dva puta uspeo da oduzme servis protivniku.

 

U drugom setu srpski teniser je napravio brejk već u prvom gemu, a onda odličnom igrom zadržao prednost i pobedio.

 

U drugom meču prvog kola Grupe A Endi Marej iz Škotske je pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

 

Sutra će se u Londonu igrati prvi mečevi Grupe B, u kojima će se od 14,45 sati sastati Rodžer Federer (Švajcarska) - Janko Tipsarević (Srbija) i David Ferer (Španija) - Huan Martin del Potro (Argentina) u večernjem terminu 20,45 časova.

 

Nagradni fond turnira u Londonu je pet i po miliona funti.

 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London: Đoković opravdao povratak na tron

Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2012

Od danas ponovo vodeći teniser na svetskoj rang listi Novak Đoković pobedom je počeo učešće na završnom Masters turniru sezone koji se igra u Londonu, pošto je sa 2:0 (7:6, 6:3) bio bolji od Francuza Žo-Vilfreda Conge. Prvi set rešen je posle taj-brejka koji je Đoković dobio sa 7:4. On...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.