Miša Lukić, ličnost marketinga 2010

Izvor: B92, 11.Dec.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miša Lukić, ličnost marketinga 2010

Beograd -- Miša Lukić, osnivač i vlasnik marketinške agencije Lio Barnet, nosilac je titule "Marketinška ličnost godine", koju dodeljuje časopis o marketingu "Tabu".

Tu titulu su pre njega poneli Milka Forcan, Novak Đoković i Ivan Tasovac.

Lukiću je nagrada dodeljena, kako se navodi u obrazloženju organizatora, zbog ličnog angažmana, doprinosa i afirmacije marketinških i tržišnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komunikacija, društvene odgovornosti, poštovanja zakonskih normi i etičkih principa.

Pored ovog priznanja, agencija Lio Barnet je četvrti put zaredom proglašena najuspešnijom agenijom za marketinške komunikacije na osnovu analize izveštaja o poslovanju u prošloj godini.

Lio Barnet je i agencija koja je najviše nagrađivana na međunarodnim festivalima kreativnih komunikacija u regionu.

"Velika je čast biti marketinška ličnost godine Srbije, naročito u godini kada je srpska marketinška industrija postigla najveće međunarodne rezultate u poslednjih deset godina. Lio Barnet Srbija je proglašena najboljom agencijom u Adriatik regionu i uz to osvojila najviša odličja na skoro svim festivalima kreativnosti u Evropi. Ponovo se sa poštovanjem i divljenjem izgovara ime Srbije u svetski priznatim marketinškim i kreativnim krugovima. Ponosan sam ako smo moja agencija i ja lično doprineli tome", rekao je Lukić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.