Izvor: Beta, 28.Nov.2009, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković bez polufinala Mastersa u Londonu

BEOGRAD, 27. novembra 2009. (Beta) - Srpski teniser Novak Djoković nije uspeo da se plasirao u polufinale Mastersa u Londonu iako je u petak pobedio drugog tenisera sveta Španca Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3) i tako ostvario drugi trijumf na završnom turniru sezone.

Za plasman Djokovića u polufinale bilo je neophodno da Švedjanin Robin Soderling pobedi Nikolaja Davidenka iz Rusije. Medjutim, Davidenko je pobedio sa 2:1 u setovima (7:6, 4:6, 6:3).

Polufinalni mečevi se igraju u subotu, a finale u nedelju. Iz Grupe A u polufinale su se plasirali Rodžer Federer i Huan Martin del Potro, a iz Grupe B Soderling i Davidenko.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.