Čestitke Novaku na tituli u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke Novaku na tituli u Parizu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje jedine grend slem titule koja mu je nedostajala - Rolan Garosa.

"Poštovani Novače, To je to! Veličanstveno i neponovljivo! Čini mi izuzetnu čast da Vam čestitam zasluženo osvajanje titule na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Danas ponosno dižete tako dugo očekivani šampionski pehar namenjen pobedniku Rolan Garosa, jedini koji je nedostajao u riznici Vaših trofeja", poručio je Vučić u čestitki.

Kako je saopštila Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima, Vučić je istakao da je Đoković strpljivom igrom, odvažnim nastupima i hrabrim odlukama, uz uvek dužno poštovanje prema svakom protivniku, osvojio sva četiri grend slem turnira i pridružio se sedmorici veličanstvenih, koji su postigli taj uspeh.

"Odavno ste prešli granice naše zemlje i postali svetski šampion, ali nikada niste zaboravili svoje korene. Uvek i u svakoj prilici ponosno i na dostojanstven način predstavljate svoju zemlju, i na terenu i van njega. Hvala Vam u ime građana Srbije!", istakao je Vučić.

Nikolić čestitao Novaku osvajanje Rolan Garosa

Predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa,

"Vaša istorijska pobeda, srpska himna u čast najboljeg na Rolan Garosu ispunila je ponosom svakog od nas", istakao je Nikolić u cestitki.

On je Novaku zahvalio za sve radosti koje godinama donosi građanima Srbije, saopštila je Služba za saradnju s medijima Predsednika Republike.

"Hvala Vam, jedinstveni Novače, za sve radosti koje nam godinama donosite. U ime građana Srbije čestitam Vam pobedu i istorijski uspeh", naveo je predsednik.

Udovičić: Đokoviću ti si ponos Srbije

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje istorijske titule na Rolan Garosu.

"Svaka čast legendo! Čestitam ti na istorijskom uspehu kojim si potvrdio da si najbolji teniser svih vremena! Ti si ponos Srbije i verujem da ćeš nam i prvo srpsko olimpijsko zlato u tenisu upravo doneti ti! ", navodi se u čestitki ministra Udovičića.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državni zvaničnici čestitali Novaku Đokoviću

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2016

Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Vanja Udovičić, kao i Milorad Dodik su uputili čestitke najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću povodom osvajanja Rolan Garosa...Predsednik tehničke Vlade Aleksandar Vučić čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje jedine grend slem titule koja mu je nedostajala...

Nastavak na N1 televizija...

Mari: Svedoci smo istorije

Izvor: RTS, 05.Jun.2016

Britanski teniser Endi Mari čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje prve titule na Rolan Garosu i istakao da je srpski teniser potpuno zasluženo stigao do trofeja. . ."Hvala mom timu i prijateljima, kao i mojoj porodici,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.