Ana Ivanović: Sa Novakom sam veliki prijatelj

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Sa Novakom sam veliki prijatelj

Ana Ivanović odavno živi u Švajcarskoj i tamošnji mediji uživaju u privilegiji da intervjuišu nekada najbolju teniserku sveta. Iako Ivanovićeva odavno ne igra na vrhunskom nivou i nije u top 20 igračica sveta, njega pojava pleni pažnju.
U situaciji kada je Novak Đoković najveća zvezda svetskog tenisa, švajcarski sportski kanal je intervju sa Anom počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na temu poznanstva i druženja sa Noletom.
–  Smešna je priča kako smo se upoznali – podseća 23-godišnja Beograđanka. – Prvi put smo se sreli kada smo imali četiri godine jer smo proveli raspust sa porodicama skijajući na srpskoj planini. Odrastali smo uz tenis i sretali se na juniorskim turnirima u Srbiji i širom sveta.
Poseban osvrt bio je na zajedničke dana ovog januara.
– Mnogo smo se družili jer smo igrali zajedno na Hopman kupu u Pertu. Naši timovi su bliski tako da smo i izlazili  uveče, a pošto sam se u Australiji zadržala duže zbog treninga gledala sam neke Noletove mečeve, a on je gledao jedan moj u Indijen Velsu. Dobri smo prijatelji i on je veoma zanimljiva osoba.

Srpkinja je bila broj 1 pre tri godine kada je postala kraljica Rolan Garosa. Sada se sve meri u odnosu na taj period a da li je to veći teret nego mesto broj 1 na svetu?
– Iskreno jeste, ali je najteža stvar pritisak. Postavila sam sebi cilj da se vratim u top 10 i definitivno igram najbolje kada sam opuštena. Zato ne želim da razmišljam previše o rejtingu čak i ako budem osvajala turnire. Razmišljam samo meč po meč, to je zaista kliše, ali je najbolji način da unapredite tenis – ističe jedna od najlepših teniserki sveta.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović: Sa Novakom sam veliki prijatelj

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2011

Ana Ivanović odavno živi u Švajcarskoj i tamošnji mediji uživaju u privilegiji da intervjuišu nekada najbolju teniserku sveta. Iako Ivanovićeva odavno ne igra na vrhunskom nivou i nije u top 20 igračica sveta, njega pojava pleni pažnju, prenosi "Žurnal"...U situaciji kada je Novak Đoković...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.