ATP KUP: Srbija dobila rivale u grupi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP KUP: Srbija dobila rivale u grupi

Novaku Đokoviću i Dušanu Lajoviću protivnici će biti Francuska, Čile i Južnoafrička republika.

Teniska reprezentacija Srbije igraće u grupi A sa Francuskom, Čileom i Južnoafričkom Republikom na prvom izdanju ATP kupa od 3. do 12. janura sledeće godine u Australiji. Srpski teniseri igraće u Brizbejnu, a Srbiju će na ovom takmičenju predstavljati Novak Ðoković i Dušan Lajović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za Francusku su prijavljeni Gael Monfis i Benoa Per, JAR će predstavljati Kevin Anderson i Loj Heris, a boje Čilea braniće Kristijan Garin i Nikola Žari.

Srbija će u prvom kolu 4. januara igrati protiv tenisera iz JAR-a, nakon čega im sledi duel protiv Francuske 6. januara, a dva dana kasnije grupnu fazu završiti sa Čileom. U svakom meču biće odigrana dva singla i jedan u dublu, a šest pobednika grupa i dve najbolje drugoplasirane ekipe izboriće nastupu nokaut fazi. Četvftinalni susreti planirani su za 9. i 10. januara, dok su polufinala zakazana za 11. januar, a finale se igra dan kasnije u Sidneju.

Chile enfrentará en la primera edición de la ATP Cup a Serbia de Novak Djokovic https://t.co/852TUQmLYf pic.twitter.com/N0T39rYR3z

— puranoticia (@puranoticia) November 14, 2019

ATP kup organizovan je u šest grupa. U grupi B su Španija, Japan, Gruzija i Urugvaj, grupu C čine Velika Britanija, Belgoija, Bugarska i Moldavija, dok će D grupu čine Rusija, SAD, Italija i Norveška. U E grupi su Hrvatska, Argentina, Austrija i Poljska i poslednju F grupu čine Australija, Nemačka, Grčka i Kanada.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.