Pike i Kosta posetili tim Srbije u Madridu

Izvor: RTS, 16.Nov.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike i Kosta posetili tim Srbije u Madridu

Trening naših teniskih reprezentativaca posetili su direktor finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa Albert Kosta i predsednik Kosmos grupe i fudbaler Barselone Žerar Pike. Uz njih naše tenisere posetili su i reprezentativci Hrvatske Nikola Mektić i Mate Pavić.
Teniska reprezentacija Srbije počela je pripreme za finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa u čuvenoj madridskoj hali "Kaha mahika". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Danas od 15:30 planiran je trening dublova na kome će zajedno trenirati selekcije Srbije i Hrvatske.
U večernjim satima od 20 časova planirana je svečana večera za sve učenike turnira.
Dejvis kup selekcija Srbije od četvrtka uveče nalazi se u Madridu, a u punom sastavu biće kada se timu pridruži naš najbolji teniser Novak Đoković. 
Takmičenje počinje u ponedeljak, a naša selekcija smeštena je u grupu A sa Francuskom i Japanom. 
Na završnom turniru koji će iznedriti novog vlasnika „salatare" učestvuje 18 reprezentacija (12 iz kvalifikacija, četiri polufinalista iz prethodne godine i dve „vajld karte") i bore se za mesto novog vlasnika Dejvis kup trofeja.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Barselonin prvotimac Pike posetio trening Dejvis kup tima Srbije u Madridu

Izvor: Beta, 16.Nov.2019

Trening teniske reprezentacije Srbije u Madridu posetili su danas direktor finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa Albert Kosta i predsednik Kosmos grupe i fudbaler Barselone Djerar Pike.Kako se navodi u saopštenju Teniskog saveza, tim Srbije posetili su i reprezentativci Hrvatske Nikola Mektić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.