Izvor: KraljevoPress.com, 01.Sep.2011, 05:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trstenik: Školarcima poklon koncert hora "Viva Vox"

(Foto: www.e-zemun.rs)
Povodom početka nove školske godine, opština Trstenik poklanja đacima i njihovim roditeljima koncert najpopularnijeg hora u Srbiji - Viva Vox choir iz Beograda, koji će svoje muzičko umeće večeras, sa početkom u 20 časova, pokazati u sali Doma kulture.

Hor "Viva Vox" je izrastao iz hora Zemunske gimnazije i, predvođen dirigentom Jasminom Lovren, prešao je dugačak razvojni put, a da nije reč o "običnom" horskom koncertu svedoči >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << činjenica da "Viva Vox" na svom repertoaru, pored klasičnih kompozicija, ima i obrade pesama koje svi volimo, kao što su hitovi Majkla Džeksona, Erika Kleptona, Vampira,  Ramštajna, ali i poneko iznenađenje.
Beogradski hor “Viva Vox” postigao je neverovatnu popularnost širom sveta na društvenoj mreži YouTube, jer je snimak njihovog koncerta krajem maja u beogradskom Domu omladine za četiri dana pregledan više od 400.000 puta.
Interesantno je da predsednik opštine Trstenik (koja je organizator ovog koncerta) Stevan Đaković, sa svojim sugrađanima redovno komunicira na Fejsbuku, dajući odgovore na njihova brojna pitanja u rekordnom roku, što je u Srbiji retkost i za svaku pohvalu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.