POKLANJAMO ULAZNICE ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE!

Blog: PartyClips.net, 09.Jan.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO ULAZNICE ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE!

Ne budite lenji! Vreme je da opet obučete svoje najlepše toalete i izađete u grad! Predstoji nam još jedna proslava ove nedelje! Klub „Energija“ u večeri kada proslavljamo dolazak Srpske nove godine, ugostiće jednog od najatrakivnijih producenata sa prostora Makedonije.


U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za doček srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << nove godine u klubu Energija. Sve što je potrebno da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net a u subject maila ukucate KLUB ENERGIJA. Dobitnici ulaznica će biti obavešteni u povratnom mailu.
U okviru „Vicious“ specijala, zabave koja će rasplesati celu ekipu na plesnom podijumu, klub Energija će ove večeri biti super izbor za one željne pravog, dobrog provoda! Svi preduslovi za nazdravljanje, plesanje do iznemoglosti i dobro opuštanje uz vrhunsku zabavu su ispunjeni! Domaćini, Marko Milosavljević i Miloš Pavlović, jedni od najboljih beogradskih DJ-eva, ove večeri imaće pojačanje!
Stojche, mladi je producent iz Skoplja, dugogodišnji aktivista na makedonskoj klupskoj sceni, koji nas je sve nesumljivo iznenadio neobičnom svežinom i upornošću kojom odiše njegova produkcija u poslednjih par godina. Mlad, ali sa jasnim stavom i prepoznatljivog stila! On je savršeno kreativan dečko koji prilično obećava! I pravi entuzijasta!
Za kratko vreme uspeo je da skrene pažnju na sebe, pažnju publike ali i velikih superstar producenata širom sveta. Njegovo prvo izdanje ‘Djibouti’ EP za britanski lejbl Dogmatik, doživelo je silovit uspeh! Izdanje koje je skrenulo pažnju skoro svima u muzičkoj industriji.

Jimpster, Clive Henry (Peace Division), Mathiass Tanzmann, Thomas Schumacher, Layo & Buschwacka, Slam, Brother’s vibe, Anthony Collins, neka su od imena koja nisu ostala imuna na moderan tech house zvuk ovog izdanja, a koje je...
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Doček Nove Godine

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.