Novogodišnja želja uprave Partizana - Mijat Gaćinović u Humskoj!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja želja uprave Partizana - Mijat Gaćinović u Humskoj!

Dovođenje talentovanog 19-godišnjeg veziste jedan od glavnih zadataka čelnih ljudi Partizana u narednom periodu

Talentovani fudbaler Vojvodine Mijat Gaćinović nalazi se na meti Partizana. Uprava crno-belih dovođenje ovog fudbalera označila je kao jedan od glavnih prioriteta u zimskom prelaznom roku, prenele su Večernje novosti.

Ovaj igrač je i u poslednja dva prelazna roka bio na meti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba iz Humske, ali tada nije došlo do realizacije transfera. On je ove sezone za Vojvodinu u prvenstvu odigrao 10 mečeva i dao pet pogodaka.

Pored Gaćinovića, crno-beli će u ovom prelaznom roku pokušati da dovedu i Envera Alivodića kojem ugovor sa Vojvodinom ističe na 31. decembra.

Uprava jesenjeg šampiona Srbije već je dogovorila povratak Stefana Babovića u Humsku, a postoji mogućnost da se među crno-bele uskoro vrati i Milan Smiljanić.

Radi se i na dovođenju pojačanja na poziciji štopera, a zasad je prvi pik Nemanja Tubić, a pre nekoliko dana pojavila se i mogućnost da crno-beli dres obuče još jedan povratnik - Aleksandar Miljković.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaćinović i Partizan " treća sreća?

Izvor: B92, 30.Dec.2014

U prethodna dva prelazna roka Partizan je želeo talentovanog igrača Vojvodine Mijata Gaćinovića, tako će biti i predstojećeg januara...Dragan Đurić i njegovi saradnici nisu uspevali da dovedu sjajnog krilnog igrača u Humsku, a prema pisanu "Večernjih novosti", treću sreću okušaće Ljubiša...

Nastavak na B92...

Partizan opet želi Gaćinovića

Izvor: Sportal.rs, 31.Dec.2014, 00:46

Vezista Vojvodine Mijat Gaćinović, koji je u poslednja dva prelazna roka bio na meti Partizana, ponovo je na vrhu liste želja kluba iz Humske...Kako prenose Novosti, novo rukovodstvo jesenjeg prvaka je mladog fudbalera "lala" označilo kao jednog od prioriteta tokom zimskog transfer perioda...(Foto:...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.