U utorak stiže nova NOKIA koju ceo svet iščekuje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak stiže nova NOKIA koju ceo svet iščekuje! (FOTO)

Nova šansa za legendu.

HMD Global još nam je dužan super flagship pod legendarnim Nokia brendom, koji se izdiže iz pepela. Sudeći po objavi na Twitter-u, ono što čekate, trebalo bi da se dogodi 21.8. za kada najavljuju predstavljanje "najiščekivanijeg" Nokia telefona. Stiže li napokon ta Nokia 9?

U Barseloni smo upoznali gomilu zanimljivih Nokia telefona, među kojima, onaj najjači bio je Nokia >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 8 Sirocco, a najviše pažnje privukla je žuta Nokia Banana. O Nokiji 9 nagađa se već jako dugo, a trebalo bi da bude Nokia flagship sa turbo kamerom kojoj se mnogi nadaju.

We are thrilled to bring you the Nokia smartphones event for one of the most awaited phones on Tuesday 21st August. Stay tuned for more! #Nokiamobile #BringItOn pic.twitter.com/LXgnzguDvm

— Nokia Mobile (@Nokiamobile) August 16, 2018

HMD je sad za utorak, 21.8. ili nedelju dana dana prije IFA sajma u Berlinu, zakazao sopstveni event, na kojem će predstaviti novi telefon i to "najiščekivaniji" Nokia telefon. Sve to miriše napokon na tu Nokiu 9, koju bi trebalo da pokreće aktuelni Snapdragon 845, a na leđima će nositi vrhunsku kameru, najverovatnije dve, a možda i tri.

Neki idu tako daleko pa u novom istinskom Nokia flagshipu vide AMOLED ekran sa in-display čitačem otisaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.