Ponovo kreće prodaja legendarnog telefona Nokia 3310

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Avg.2015, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo kreće prodaja legendarnog telefona Nokia 3310

SINGAPUR – Stranica AliExpress najavila je da će nekoliko dana u svojoj ponudi imati potpuno nove telefone Nokia 3310 po ceni od samo šest evra

Popularni telefon je svojevremeno napravio pravu revoluciju na tržištu, a putem ove stranice može se naručiti iz Singapura.

Na pošiljku se čeka tri do četiri sedmice, a kupac je oslobođen plaćanja troškova poštarine.

Mnogi su bili uvereni da >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Nokia 3310 množe preživeti i apokalipsu, a taj je mobilni telefon imao imenik za 250 kontakata, 35 melodija, sat, štopericu, alarm i kalkulator.

Za razliku od današnjih pametnih telefona, čija nas baterija svako malo izneveri, baterija Nokia 3310 trajala je čitavu večnost.

U to vreme njegove su funkcije bile napredne, a ova ponuda najviše će zanimati nostalgičare koji žele ponovno da imaju jednostavan, a pouzdan telefon.

Izvor: Index.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.