Izvor: marketingITD.com, 01.Sep.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreirajte Windows (Phone) aplikacije i Nokia Lumia 1320 može biti vaša

Kompanija Microsoft poziva sve koji žele da kreiraju aplikacije za Windows Phone 8.1 i Windows 8.1, nadograde ih ili im dodaju funkcije da se priključe AppStar takmičenju i tako osvojeAppStar trofej, kao i telefon  Nokia Lumia 1320.
Takmičenje traje godinu dana, a nagrade se u svakoj od zemalja učesnica dodeljuju na mesečnom i kvartalnom nivou. U okviru četiri runde za Ultimate Appstar nagradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << krajem septembra i decembra ove godine, kao i marta i juna naredne, biće odabrani najbolji projekti u Srbiji.
U svakoj rundi, posebni poeni biće dodeljeni aplikacijama u odabranim kategorijama. U prvoj rundi, to su kategorije Shopping i Games. Univerzalne aplikacije dobijaju dodatne poene.
Svi developeri koji žele da poboljšaju svoj projekat, mogu da kontaktiraju Microsoft Srbija za pomoć, recenzije i slično.
U Microsoft Appstar takmičenju mogu da učestvuju developeri, studenti i startapi iz Albanije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Estonije, Jermenije, Letonije, Litvanije, Makedonije, Malte, Srbije i Slovenije.
Takmičenje će uskoro biti prošireno i na druge zemlje, a dodatne informacije su dostupne na zvaničnoj Facebook stranici takmičenja.
The post Kreirajte Windows (Phone) aplikacije i Nokia Lumia 1320 može biti vaša appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.