Večeras deseta Noć muzeja

Izvor: Politika, 18.Maj.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras deseta Noć muzeja

BEOGRAD – Deseta Noć muzeja počinje večeras 18 sati i u Beogradu, a za posetioce će do dva časa iza ponoći biti otvoreno 60 lokacija.

Posetioci će moći da učestvuju u interaktivnim izložbama, performansima, radionicama, u muzičkom program, a za decu je organizovana šetnja u dečjoj turi Noći muzeja.

Organizatori te manifestacije preporučuju da se ne propusti „Mala fabrika efekata” na Kalemegdanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kod Stambol kapije u kojoj se mogu videti specijalni efekti kao u filmovima: igra vatrom, vodom, maglom i svetlošću.

Muzej Nikole Tesle će obeležiti 70 godina od smrti velikog naučnika, a za građane je otvorena i Palata Srbije u kojoj će ekskluzivno za Noć muzeja biti izložen Titov globus.

Između ostalog, u muzeju GSP-a Beograd biće prezentovana izložba „120 godina javnog gradskog prevoza u Beogradu”, pa će posetioci saznati kako je nekada izgledao javni prevoz u Beogradu.

Beta

objavljeno: 18.05.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć muzeja večeras od 18.00!

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Maj.2013

Deseta, jubilarna, Noć muzeja počinje večeras u 18.00 i traje do 2.00 posle ponoći. Punih osam sati na 60 lokacija u Beogradu posetioci će moći da učestvuju u interaktivnim izložbama, performansima, radionicama i uživaju u muzičkom programu, dok će najmlađi .. Pročitaj višeThe post Noć...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.