Zlato od 24 karata na vašim noktima

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato od 24 karata na vašim noktima

Kozmetička kompanija Deborah Lippmann iz Njujorka počela je da proizvodi lak sa zlatom od 24 karata koji će prodavati za 50 dolara.

Lak sa zlatom

Zvuči ludo? Ne, ako uzmete u obzir da su na tržištu lakova baš u porastu oni sa zlatom, dijamantima i ostalim vrednim metalima i da uporedo sa tim raste i broj žena koje su spremne da ih kupe.

 

Bilo je još luđih primera: holivudska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zlatara Azature je 2012. izbacila lak sa delićima crnog dijamanta koji je koštao 250.000 dolara. U jednoj bočici bilo je 267 karata crnog dijamanta. I bilo je žena koje su ga kupovale.

 

Ako je za utehu, na jednom blogu, naišli smo na podatak da zapravo ne postoji značajna razlika između laka sa zlatom i običnog laka zlatne boje. Jedino, kažu, da pravo zlato jače sija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.