Osvetila se bivšem rodivši mu blizance

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvetila se bivšem rodivši mu blizance

Amerikanac Džozef Presil (36) s Long Ajlenda šokirao se otkrivši kako se njegovi četvorogodišnji blizanci nisu "desili" već su proizvod veštačke oplodnje. Anetrija Barnet (34) tajno je sakupljala njegovu spermu i nosila je u kliniku, piše Njujork Post.

Džozef Presil sada tuži Anetriju, egzotičnu plesačicu kojoj je umetničko ime Šugar (Šečer) i kliniku za veštačku oplodnju koja je izvela postupak bez njegove dozvole.

Presil nije planirao da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << decu sa Barnet sa kojom je bio u vezi pola godine 2007. Barnet je doslovno uzela stvar u svoje ruke kako bi ostala da živi u njegovoj kući u Teksasu i dobila polovinu svega što ima.

- Malo je reći da je htela da se okoristi. Nemilosrdna je - rekao je. Presil je ispričao kako se "spetljao" s Barnetovom dok je živeo u Teksasu.

- Malo sam se iznenadio čuvši da je trudna. Uvek smo koristili kondome - rekao je. Nakon što je DNK analiza potvrdila da je on otac, počeo je da plaća 800 dolara mesečno za decu. Shvatio je o čemu se radi tek nakon što je u februaru ove godine dobio potvrdu o smrzavanju sperme u klinici. Zbunjen, nazvao je kompaniju koja mu je poslala svu papirologiju, prenosi 24sata.

- Uzimala je kondome sa spermom i davali ih klinici - rekao je njegov advokat Džejson Gibson. Direktor klinike pretpostavljao je kako je par u braku. Presil je konfrontirao Barnet.

- Jao, pa nisi glup! Mislila sam da znaš! - rekla mu je. Njen advokat Derek Dejon tvrdi kako je Presil sve vreme želeo da ima dete i kako želi puno pravo nad blizancima, piše News.com.

- Kako može reći da nije znao kad joj je sam ubrizgavao injekcije hormona. Bili su u vezi i pokušali su da zatrudne na tradicionalan način, ali nije išlo - rekao je advokat i dodao kako su iz klinike tražili uzorak njegove krvi, a deo koji nije podmirilo njegovo zdravstveno osiguranje, platio je svojom kreditnom karticom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVARA: SAČUVALA PUNE KONDOME I ZATRUDNELA!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2011

Anetria Barnet rešila da na svoj način dođe do polovine kuće i imovine Džozefa Presila u Teksasu..NJUJORK - Džozef Presil (36), sa Long Ajlenda, dobio je blizance ali nije znao da je njegova žena imala veštačku oplodnju! To je saznao tek posle četiri godine!..Anetria Barnet (34) krišom je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.