Zvezda i Partizan za Žućkovu levicu

Izvor: RadioCity.rs, 18.Feb.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan za Žućkovu levicu

Zvezda i Partizan, baš kao i prošle godine, boriće se u Nišu za pobedu u nacionalnom kupu i za prvi trofej u sezoni. Na prošlom Kupu slavila je Zvezda savladavši Partizan sa 74:64. Zvezda je motivisana došla u Niš da odbrani trofej, rekao je još uoči dolaska u Niš trener crveno-belih.
Podsetimo, na putu do finala Zvezda je u teškoj borbi, posle produžetka, savladala Borac iz Čačka u četvrtfinalu, a sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << FMP-om se mnogo lakše domogla pobede u polufinalu. Partizan je najpre savladao ekipu Zlatibora, a zatim i Mega Bemaks.
Organizatori pozvaju navijače na fer i korektno navijanje
Posle sinoćnjeg meča na konferenciji za medije apel za fer i sportsko navijanje pročitala je glumica Dragana Mićalović.
„Niš je tokom prethodnih sada već decenija postao sinonim za nacionalni Kup, koji od 2003. godine nosi ime jednog od najvećih srpskih košarkaških velikana Radivoja Koraća. Istovremeno, uprkos velikoj navijačkoj tenziji u srpskom sportu prethodnih godina, Niš i dvorana Čair su možda jedino mesto u Srbiji u kome navijači dva najveća i najpopularnija srpska kluba Crvene zvezde i Partizana mogu da zajedno posmatraju utakmicu. Neka tako i ostane“.

U apelu se još kaže da su organizator i Grad Niš uložili mnogo napora i finansijskih sredstava kako bi se utakmice odigrale u vrhunskim uslovima.

„Apelujemo da svi navijaju fer i korektno! Pobeda na sportskom takmičenju ne predstavlja pitanje života i smrti, sportski rivalitet dve košarkaške institucije je nešto najlepše što srpski sport ima. Pomozite nam da 14. put iz niške dvorane Čair pošaljemo prelepu sliku u svet! Navijačima želimo da uživaju, sportistima da daju sve od sebe i neka pobedi najbolji“, navodi se u apelu koji je pročitala popularna glumica.

Karte za finale su rasprodate, a meč počinje u 21 sat u dvorani Čair.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.