Uklanja se kocka i asfaltira Durmitorska ulica

Izvor: NiskeVesti.rs, 13.Apr.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklanja se kocka i asfaltira Durmitorska ulica

Durmitorska ulica, jedna od retkih u Nišu, u Gradskoj opštini Palilula, koja još ima kaldrmu, do leta dobiće asfalt. Ulica je zatvorena za saobraćaj dok traje rekonstrukcija.
Očekuje se da radovi, koji obuhvataju kompletno rušenje kolovoza i trotoara sa izradom novih slojeva šljunka, tampona, dva sloja asfalta i novih ivičnjaka, budu završeni za tri meseca.
Asfaltiraće se oko 510 metara kolovoza širine 6 metara sa trotoarima promenjljive širine od 1- 1,5 metra sa leve i >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << desne strane. Vrednost radova, po rečima Bobana Džunića, predsednika opštine Palilula je oko 26 miliona dinara.
Radove je obišao i gradonačelnik Niša, dr Zoran Perišić, kao i menadžment JP Direkcija za izgradnju grada Niša.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Asfaltirana Gajeva ulica na Košutnjaku

Izvor: Kragujevac.rs, 13.Apr.2016

U toku su završni radovi na tamponjiranju i asfaltiranju Gajeve ulice u Košutnjaku čija je investicija oko 5 miliona dinara. U pitanju je deonica dužine 350 i širine pet metara. Danas su radove na asfaltiranju posetili Nebojša Zdravković, zamenik gradonačelnika i dalibor Jekić, član Gradskog...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.